Vindecare Dinamica®


Vindecare Dinamica®Metoda de Vindecare Dinamica® este o tehnica terapeutica moderna, energetica si spirituala, prin care o persoana (Vindecator Dinamic) pregatita in acesta metoda reuseste sa activeze cu succes mecanismele de reglare, corectie, recuperare si vindecare ale unei persoane cu diferite afectiuni.

Pacientul prezinta de cele mai multe ori miscari involuntare, constiente si stari modificate de constiinta cu rol corectiv, vindecator, la nivel fizic, psihic, emotional si mental. Miscarile sunt reactii automate cu valoare majora pentru eliminarea blocajelor existente si curgerea continua, armonioasa a energiilor.
Blocajele energetice determina aparitia de dezechilibre la nivel fizic, emotional sau mental. Vindecatorul Dinamic, prin practica sa, elimina energetic blocajul, indepartand astfel, prin sedintele efectuate, tulburarea existenta.

Ceea ce este valoros la aceasta metoda este faptul ca, odata ce pacientul este ajutat sa intre pe aceasta Vibratie, el efectueaza singur, fara niciun ajutor din partea terapeutului, seria de miscari involuntare necesare pentru restabilirea sanatatii sale. Prin serie de miscari involuntare se intelege intregul proces de corectie care apare (de cele mai multe ori spectaculos ca manifestare), de la miscari dezordonate, pana la miscari de tip exercitiu, sarituri, dans, Tai Chi, posturi yoga, mudre spirituale etc.
Aceasta metoda trateaza intregul sistem uman, motiv pentru care Vindecarea Dinamica este o terapie holistica.

Metoda are efecte benefice la o gama larga de afectiuni fizice, emotionale, psihice, mentale, precum:
·         tulburari endocrine, dezechilibre tiroidiene, tiroidita Hashimoto,
·         spondilita anchilozantă, boala Crohn, scleroza multipla, poliartrita reumatoidă,
·         infertilitate, noduli mamari, chisturi/polipi/tumori ovariene si uterine, ovare polichistice, fibrom uterin,
·         anxietate, depresie, atacuri de panica, migrene, insomnii,
·         probleme digestive, constipatie cronica, boli de piele,
·         tulburari de vorbire la copii, deficit de atentie, etc.

Vindecarea Dinamica este numita si „Fenomen de Constiinta” deoarece in procesul terapeutic vindecator al pacientului are loc un transfer de constiinta de la nivelele superioare (din Dimensiunea Spirituala).  Metoda de Vindecare Dinamica® este creata de Psih. Calin Petru Cotrau. Vindecarea Dinamica corecteaza emotia, gandirea, viziunea, ajuta pacientii sa se recunoasca fiinte spirituale, ceea ce face ca ea sa fie un proces de constiinta. 


Pentru detalii si programari, va rugam sa telefonati 
la 0746 227 896. Terapeut: Diana Rhea.
(Centrul de Sanatate Medireflex: www.medireflex.ro)


Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu